Emilie sköt guldet till Ikast

Heldansk final mellan Ikast och Rödekro där de förstnämnda bestämde takten från början till slut. Segersiffrorna skrevs till 21-12 (11-6). Mest imponerade Emilie Steffensen med sina 9 mål. Stark, bra skott och fin speluppfattning och mot det hade inte Rödekro mycket att sätta emot. Förutom Emilie var Sofie Holm Larsen, Maria Ahrendsen, Anna Ziegler och målvakten Emma Thomasberg bäst i guldlaget. Rödekro var numret för lite denna gången. Fina insatser från Mia Sieljacks,Emma Hamann och Alberte Stadsholt.

Båda lagen ska ha beröm med en teknisk fartfylld handboll där Ikast visade sig vara en klass bättre än sina landsmän.

Målskyttar Ikast: Emilie Steffsensen 9, Maria Ahrendsen 4, Sofie Holm Larsen 3, Sofia Höjer 2, Maja Edling 1, Sille Jacobsen 1 och Anne Ziegler.

Målskyttar Rödekro: Mia Sieljacks 4, Emma Hamann 3, Alberte Stadsholt 2, Mathilde Janssen 1, Mai Autzen 1 och Emelie Winter 1