F01 - Kvartsfinal - Rødekro mot Torslanda

Efter en väldigt nervös inledning på den här kvartsfinalen,  följdes lagen åt i målprotokollet. Halvtidsresultatet  skrevs till 6-5 i Rødekros favör. Att det inte drog iväg mer var till stor del Torslandas målvakt Klara Adolfssons förtjänst som spelade riktigt bra.

Andra halvlek började som den första lagen följdes åt en stund till 8-9, då fick Torslanda några olyckliga utvisningar som gjorde att Rødekro kunde göra ett ryck och  göra 8 raka mål  till 16-9 och matchen var avgjord och slutade17-10 
Som tidigare nämnts var det målvakten Klara Adolfsson som stack ut i Torslanda.
I Rødekro kunde man inte undgå att se Emma 'Speedy' Hamann. Med en bländade teknik och snabbhet gjorde hon 8 mål på kontringar, genombrott och straffar. Jag lovar att vi får ser mer av Rødekro och Emma i Norden Cup.