P99/00 - Randers - lirarnas lag!

Det var ett taggat Tumba som tog tag i kommandot omedelbart från start och hade en 4-0 ledning efter spelade 10 minuter. Ett mycket bra och engagerat försvarsspel tillsammans med en hypervass målvakt fick Randers att gasa på. När inte skyttet och linjespelet fungerade, så var det istället de båda kanterna hos danskarna som briljerade med effektivitet och bländande avslutsteknik. En klart skön och sevärd lirare bred repertoar är Fredrik Hallas på v6!
Resultatet i halvtid skrevs till ledning för Randers med 8-9, i den andra halvleken visade man upp hela sin bredd och härliga rörlighet i sitt anfallsspel även från linjen och 9-meter. Slutresultatet blev betryggande 17-24 till Randers, detta trots att Tumbas målvakt Daniel Ek fortsatte med mängder av bländande parader.
De lirande danskarna trivs förträffligt framåt med alternativ från alla positioner med härligt charmiga kanter. De blir helt klart luriga att möta när Norden Cup skall avgöras! Tumba kommer garanterat att knäppa motståndare i turneringen på näsan med sitt stenhårda kollektiva arbete. Kul att se bra domarinsats av Kasper och Pontus Axell!

Matchens lirare IFK Tumba: Daniel Ek (mv)
Matchens lirare Randers: Fredrik Hallas (v6)