Gott häng på läktaren!

Det är många som traditionsenligt njuter av Norden Cup under mellandagarna. Två tjejer som minns den gamla goda ungdomstiden med spel i Norden Cup är Loui Sand och Julia Eriksson, båda fostrade i Kärra HF och numera i giganterna IK Sävehof.

Julias bästa Norden-minne var givet när hon vann turneringen 2010 med sitt kompisgäng Kärra HF och klart minne för livet.

Loui minns däremot Norden Cup som en turnering där hon fortfarande delvis dominerade på 9-meter i Önnereds gröna färger. Hon avslöjar ej oväntat att hennes vapen låg i snabba fötter snarare än Julias tunga skott...

Båda är ense om glädjen och utvecklingen i att få möta de främsta lagen i Norden. Dels för att se hur man ligger till, men också för att få bättre koll på vad man bör utveckla både som individ och lag.

Vi önskar båda ett stort lycka till med ytterligare framgångar i handbollskarriären. Nu väntar ännu mer gott häng och massor av Norden Cup handboll!