P01 – Jakob Grönlund första målskytt i Norden Cup 2015

Sollefteå är på Norden Cup för andra året i rad och man inledde med 19-19 mot norska Fjellhammer IL .

De pigga och frejdiga killarna från norra Sverige inledde målskyttet i matchen genom Jakob Grönlund, Han blev hela norden cups första målskytt då matchen tjuvstartade med några minuter. Sollefteåkillarna var i förarsätet under matchens första halvlek och ledde i paus med 11-8. I andra halvlek vände dock Fjellhammer IL främst för att man fick utdelning på en lyckad punktmarkering och att Sollefteås duktiga målvakt Anton Melin blev lite mänsklig.
När slutsignalen gick visade resultattavlan 19-19, Sollefteå hade sista anfallet men var så heta att man inte fick till något riktigt bra avslut.

En poäng vunnen för båda lagen och nu är cupen i gång.