F01 – Fjolårsvinnarna från Gustavsberg räddade oavgjort

Det blev en högdramatisk avslutning i Lundbystrand, fjolårsvinnarna från Gustavsbergs ställdes mot  danskt motstånd i form av HK 73 Fredrikssund.
De danska tjejerna tog ett bastant grepp i halvlek via 9-6 och de skickliga Stockholmslaget gick inte att känna igen. I andra halvlek segade man sig ikapp och det kändes som man var på väg att ta över. 
Då gick Fredrikssund till 17-15 och när samtidigt Gustavsberg drabbades av en utvisning var det fördel Danmark, men Gustavsberg gav sig inte och lyckades med det näst intill omöjliga och lyckades både reducera och kvittera, slut 17-17.
Denna grupp A, känns som en dödens grupp då Torslanda och Son HK känns som två lag som båda 
visat att man vill ta sig till kvartsfinalspel, fortsättning följer i morgon.