Tack och Gott Nytt Handbollsår 2015

Kärra Handbollförening
vill på detta sätt tacka för er insats i


2014 års Norden Cup, Göteborg.


Vi brukar säga att det är
"Gästen som gör festen"


 

För en riktig handbollsfest blev det. Vi spelade 387 matcher innan vi till slut kunde få fram 16 st finallag som på måndagen den 30/12 gjorde upp om medaljerna och pokalerna.

Det som vi ser karaktäriserar Norden Cup är att alla lag, ledare och spelare som kommer till Göteborg, kommer hit för att prestera på toppen av sin förmåga. Med den ambitionen från alla, blir det naturligtvis både lycka och glädje, men också frustration och tårar.

En av våra målsättningar är att alla skall få utdelning av att vara med. Utdelning i form av erfarenheter och utveckling. Vi är övertygade om att alla som varit med fått erfarenheter och upplevelser som de kommer att bära med sig och ha nytta av under resten av handbollskarriären och livet.

Efter några dagars uppehåll tar vi nu tag i och börjar förbereda för en ännu bättre Norden Cup 2015


Vi önskar dig, din familj och ditt lag
ett riktigt

Gott Nytt År 2015!