P98/99 EA Final - Ålborg krossade Naerbö

Det var klasskillnad på de här lagen i den här finalen. Danska Ålborg  var helt enkelt för bra för norska Naerbö IL. När slutsignalen ljöd hade Ålborg vunnit med 31-19. Ålborg var också det lag som målade mest i finalspelet med 31 mål framåt i matchen. Det betydde att Danmark tog sitt fjärde Norden Cup Guld.  I segrarlaget var Mads Emil Klessen en av matchens profiler med nio mål, varav  7 av dem kom på straffar. Där han var bombsäker och satte alla. Soren Mortensen, Anders Pedersen, Daniel Holmen och Emil Bach visade också fina finaltakter. I Naerbö IL var det främst Vetle Rönningen, Andreas Haugseng och Tord Akjnes Lode som hela tiden försökte så gott det gick men det räckte inte till mot ett starkt Ålborg.  Grattis till Ålborg för en strålande insats.