P00 EA - IFK Skövde imponerade mot Tumba

En finalmatch med mycket mål och det var segrarna IFK Skövde som stod för de mesta. Segersiffrorna skrevs till klara 23-16. Matchen hann knappt börja innan Skövdekillarna satte nivån. 14-6 i halvtid och det kändes nästan avgjort redan då. Och det fortsatte i början av andra innan Tumba gjorde ett tappert  försök och knappade in till 17 14, innan Skövde gasade på igen och sedan var det klart. Skövde visade upp ett snabbt spel med fina kombinationer. Mot det hade inte Tumba mycket att sätt emot. Bäst i segrarlaget var spelmotorn Victor Ljungkvist. Vilken blick den killen har. Andra duktiga var Adam Drebin, Erik Sääf, Filip Wetterberg och Herman Crona. I Tumba handlade det mest om Felix Grinnemo och Calle Battistich.  Välförtjänt guld till Skövde och vi lyfter på hatten för spelare och ledare.

Bild kommer !