F00 EA Final - Taastrup vann danskmötet

Mycket prestige stod på spel i F00 EA finalen när de båda dansklagen TIK Taastrup och Ikast FS möttes.  Det var full satsning från start. Tufft och temporiktspel, kryddat med fina individuella prestationer. Ikast Emelie Steffensen började starkt och hann med några fina mål innan Taastrups målvakt Mille Hastrup kom igång och läste in henne. 7-7 i halvtid speglar matchen bra. Taastrup kom efter några minuter igång i andra halvlek och ryckte till sig en stabil ledning som de sedan höll hela vägen fram till vinst med 18-15. Många var bra i segrarlaget. Inte minst kantspelaren Marie Norgaard som var hur säker som helst i avsluten. Beröm också till Luna Daugaard, Maja Eiberg och Alberte Halm. Hos väl kämpande Ikast var Sara Lange. Emelie Steffensen och Annie Ziegler de bästa.En bra match i publikens smak där Taastrup fick med sig ett välförtjänt guld hem till grannlandet Danmark.