P88/89 - Torslandas Simon bjöd på handbollsfest

Publiken i Kärra sporthall fick se en målrik tillställning när P 98/99 i Aranäs mötte Torslanda i placeringmatchen om 13-16 plats. Hisingslaget vann med 26-19. Lagen följdes åt en bra bit in i första halvlek och först i slutet tryckte Torslandakillarna på gasen och gick till halvtidsvila med 11-8. I andra ökade de tempot och kopplade greppet. Torslanda kontrollerade tillställningen och vann helt rättvist. Många var duktiga men allra bäst var matchens profil Simon Eliasson i segrarlaget. Inte längst men kors vilken lirare. Snabb, finurlig och ett rappt skott som gav 10 fina mål. Även Williham Jonason och Filip Takvam var på hugget. Aranäs försökte men kom aldrig riktigt nära. Gustav Bergendahl var tillsammans med Casper Lundahl bäst i Kungsbackalaget. Nu väntar Norrköping HK i match om 13-14 plats för Torslanda. Aranäs får mat Drobak/Frogn-Nesodden i match om 15-16 plats.