tätt försvarsspel och snabba omställningar

Eksjö BK och TIK  Taastrup kom till spel efter övertygande segrar i sina inledande matcher. Väl på plan skulle TIK Taastrup ta kommandot direkt, med hjälp av ett tätt försvarsspel (8 blockerade skott!) och snabba omställningar. Successivt gick man ifrån mål för mål och efter bland annat 4 fina avslut från vänsterkanten (Nr 30)  kunde man gå till halvtidsvila med en bekväm ledning, 17-5. Det här var en match där danskarna genom ett väloljat lagspel visade prov på att laget går före jaget och när man i andra halvlek lät tåget rulla på visade man att man är att räkna med när det börjar dra ihop sig. Slutresultatet skrevs till 31-11 och TIK Taastrup är nu obesegrade och ser ut att vinna Grupp C medans Eksjö BK och IFK Tumba HK får göra upp om andraplatsen.