Finalenomgångens bästa match hitills.

F99 EA

Finalens bästa match så här långt var mellan Sarpsborg IL och Ikast FS i klass F99 EA. Till slut lyckades Sarpsborgs Cecilia Stubberöd 5 sekunder före slutet avgöra den här oerhört dramatiska och spännande matchen och därmed vinner norskorna med 23-22.

Annars var det danska Ikast som var piggast till en början anförda av storskytten Camilla Faartøft, som nästan ensam höll på att skjuta guldet till danskorna. 13-12 till Ikast i halvtid. I andra fortsatte lagen att följas åt ända fram till slutsekunderna då Sarpsborg lyckades avgöra. Matchvinnare i Sarpsborg var Emilie Lefstad. Stark, tuff och orädd tryckte in i finalen. God hjälp hade Emelie av Johanne Jensen och Katrine Svendsen, men hela laget förtjänar överbetyg. Ikast gör en strålande match och faller på mållinjen. Nämnda Camilla tillsammans med Simone Borup Larsen och Laura Kristensen var riktigt bra. Danskorna föll med flaggan i topp den här publikmatchen.

Tack för en strålande insats till bägge lagen.

Målskyttar Sarpsborg: Emilie Lefstad 9,Johanne Jensen 4, Katrine Svendsen 4, Celina Stubberud 2, Hemrine Motzfeldt Auberg 2 och Amalie Mogstad 2.

Målskyttar Ikast: Camilla Faartøft 9, Simone Borup Larsen 3, Laura Kristensen 2, Cilla Sturm 2, Naja Nissen 2, Sofie Beck Pedersen 1, Frida Nygaard 1, Sara Lange, och Sasha Regina Darku 1.