Kärras A-pojkarna klara för semi !

Hammarby IF HF-Kärra HF 13-21 (6-11)Kärras duktiga A-pojkar besegrade Hammarby i kvartsfinalen

med 21-13 efter en riktig kämparinsats.

Kärra satte sig i förarsätet direkt i matchen, mycket tack vare hårt slitande Oliver Jacobsson Krstovic som sticker
in näsan ordentligt i Kärras anfallsspel. I Hammarby är det bombskytten Jesper Johansson som håller kvar sitt lag i den första halvleken innan Kärra lyckas rycka och fastställer halvtidsresultatet 6-11

Den andra halvleken fortsätter som den första avslutades, med ett hårt kämpades Kärra som spelar fartfylld och härlig handboll. Killarna krigar på och rycker ytterligare innan Hammarby får aningen kontakt en bit in i halvleken, tack vare krigaren David Wrang. Men Daniel Kjellén är omutbar i Kärramålet och när den kliniske Filip Taponen ångar på och även Felix Jareflo hittar målskyttet hänger Hammarby inte med trots att man punktar bort Kärras fältherre Daniel Strandberg.

Ett massivt publikstöd i hemmahallen Lillekärrshallen gjorde inte saken sämre.

En väl genomförd match av Kärrakillarna med extra plus till sjumålsskytten Taponen och muren Daniel Kjellén i målet.

Slutsiffrorna 21-13 betyder semifinal för Kärras A-pojkar klockan 19 i Valhalla VB, där Falk-Horten, som vann mot BK Ydun i sin kvartsfinalväntar.