Skövde vann Elit B finalen över Torslanda

Skövde blixtstartade och tog ledningen med 2-0 och på något sätt angav man tonen i finalmatchen med den inledningen. Trots att Torslanda var mycket aktiva i sitt försvarsspel så var Skövde fyndiga och konstruktiva i sitt anfallsspel. Skövdes stora stjärna Linnea Lindfeldt fick finna sig i att bli punktmarkerad hela finalen, Torslanda testade även dubbelpunkt under flera sekvenser.

I halvlek var det 11-6, och i Skövde var det främst Emelie Kopp Johansson och Sara Fridman som klev fram och tog mycket stort ansvar. Torslandas bästa var Ellen Sennerman som svarade för fina avslut och inspelningar.

Efter vila kom Torslanda ut med ny energi och närmade sig, Skövdes lagmaskin gick dock inte att få stopp på och i målet storspelade Agnes Thörnqvist

Torslanda kämpade hela vägen in i mål, Skövde var dock det bästa laget och en värdig vinnare.

Hos vinnande Skövde var nämnde målvakten Agnes Thörnqvist, Sara Fridman de absolut bästa spelarna men även Emelie Kopp Johansson och försvarsjätten Amanda Hafstrand var duktiga.

Torslanda som gjort en mycket bra turnering var Terese Janeberg, Ellen Sennerman och Linnea Öberg lagets bästa.

När slutsignalen ljöd fick Skövde jubla till segersiffrorna 19-12.
Skövde HF – Torslanda HK 19-12 (11-6)

Målskyttar
Skövde: Sara Fridman 9, Emelie Kopp Johansson 4, Tove Lundberg, Emma Lundh, Amanda Hafstrand, Linnea Lindfeldt, Emma Gunnarsson och Ronja Hallner.

Torslanda HK: Ellen Sennerman 5, Linnea Öberg 2, Jennifer Wall 2, Linn Jennerfalk, Julia Ståhlberg och Julia Hellgren.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-