Sönderjyske till final - efter en "go kamp"

Mia Möller avslutar med full kraft Mia Möller avslutar med full kraft

Nu duggar de riktigt bra matcherna tätt. Semifinalen mellan Sönderjylland, Danmark och Tindlund, Norge var en riktigt härlig handbollsmatch. Spelet höll hög kvalitet, med mycket hög intensitet och båda lagen spelade tufft, vilket man skall göra på denna nivån.

 

Efter matchen får vi några ord med försvarsklippan och anfallsvapnet Mia Möller med nr 77 på ryggen. "Vi springer mycket bra och slappnar inte av, någon gång under matchen" analyserar Mia matchen. "När vi får kontroll och bra överblick kan vi spela ut"  fortsätter hon. Detta lag från Sönderjyland har varit med två gånger tidigare, med en 4:e plats som bäst. Mia tycker att "Det är bra att få möta lag från andra länder, som man inte är van vid från sitt vanliga seriespel hemma i Danmark. Laget trivs utmärkt i Göteborg och Norden Cup, men den svenska husmanskosten är kanske inte vad man är van vid," säger Mia diplomatiskt. :-)

Imorgon väntar Önnered i en ny tuff match. Klockan 14:30 väntar en spännande handbollsmatch i Vallhalla A. Välkomna till ännu en handbollsfest.

Mia avslutar vårt samtal med "Självklart vinner vi" på frågan om hur det går imorgon. Sedan försvinner hon tillsammans med lyckliga lagkamrater för att vila upp och börjar ladda för en härlig final.

Vi önskar finallagen stort Lycka Till!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-