Norden Cup river gränser - Måns & Ludvig bygger murar!

Två stora målvakter Två stora målvakter

Skånederbyt mellan Ystad och Kristianstad var en fartfylld drabbning, med tufft försvarsspel och högt tempo. Dessutom var det mycket prestige, lagen emellan om den åtråvärda finalplatsen. Dock måste denna match tillskrivas de båda målvakterna, Måns Landgren, Ystad och Ludvig Helgesson, Kristianstad, som båda spikade igen fullständigt. Hade varit kul att få ta del av statistik för räddningsprocent, då den måste ha varit rejäl hög på bägge fronter.

 

Ystad drog det längsta strået och har möjlighet att försvara guldet från förra året. Uppladdningen inför morgondagen görs genom välbehövlig vila. Detsamma gäller för Kristianstad som skall se till att få hem ett brons detta år. Båda lagens målvaktsgiganter ger Norden Cup höga betyg och tycker att det är kul att få möta bra lag, om än att man fick möta varandra, som man gör även till vardags i serielunken. Å andra sidan ger det höga betyg åt bägge lagen som spelat en underhållande semifinal.

Måns tillskriver segern ett bra försvarsspel och skapligt anfall. Norden Cup organisationen vill lägga till ett enastående målvaktsspel. Givetvis mår han bra och ser fram emot morgondagens finalspel.

 

Detta följer man bäst "live" i Valhalla A kl 13:00. Bronsmatchen följer man kl 11:00 i Valhalla B. Vi önskar båda målvakterna och deras lag ett riktigt Lycka Till! Återigen lär vi bjudas på nya handbollshöjdpunkter.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-