Åkersberga ett steg närmare målet!

Nu börjar det närma sig den stora finaldagen och vi valde därför att följa semifinalerna i F99, för att skapa oss en bild av hur morgondagen kan se ut. Vi kan konstatera att det blir bra finaler i morgon, när det blir helsvenskt i finalen. Skövde drog längsta strået i sudden death mot Sarpsborg, från Norge. Åkersberga gjorde en riktigt bra match och spelade ut ordentligt mot Torslanda som kämpade förtjänstfullt. Vi fångade därför upp en finalklar Vanessa Johansson i ett för dagen nöjt Åkersberga, som vann rättvist med ett starkt publikstöd i ryggen.

 

På den klassiska sportfrågan om hur det känns kunde hon med ett glatt leende svara att det kändes "Jävligt bra!!!".

Vidare tycker Vanessa att Norden Cup är en riktigt bra turnerning med bra lag och många tuffa matcher, där man får möta de bästa lagen i norden. Att få vara i Göteborg är också bra då laget gillar att vara på Västkusten. Man gjorde sin bästa match i semifinalen, enligt Vanessa, som i övrigt är nöjd med lagets insats såhär långt i turneringen.

 

Vad hade ni satt upp för mål med er medverkan i Norden Cup?

 - GULD!!!, svarade Vanessa med eftertryck innan hon gick bort och firade med laget.

 

Nu har man morgondagens final att ladda inför och redaktionen önskar, såväl Vanessa som Åkersberga lycka till i morgondagens finalmatch mot ett minst lika duktigt Skövde.

Och för alla handbollsälskare hälsar vi er välkomna till morgondagens

final för F99 i Valhalla A kl 09:30.

Vi utlovar härlg hanbollsunderhållning.

 

Semifinaler F99
Sarpsborg – Skövde 15-16 ef
Åkersberga – Torslanda 18-12

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-