Segrare Flickor 05/06 Elit B – Huddinge HK

Huddinge HK blev vinnare av en högdramatisk final som inledde finaldagen. Det var jämnt och spännande hela vägen in i mål och det var under andra halvlek aldrig något lag som ledde med mer en ett mål. Trollhättan inledde bäst och tog ledningen med 4–2 och ett starkt försvar hos Trollhättan gjorde att Huddinge hade svårt att komma till bra lägen. Tidigt blev det punkt på Huddinges Elina Karsberg och Mia Lundberg Lersbryggen, men det gjorde att andra spelare fick ta stort ansvar.
Vanessa Binderis imponerade och var den som tillsammans Maya Stål stod för mycket av målskyttet i andra halvlek.

Hos Trollhättan var det Signe Karlsson som med säkert straffskytte och härliga genombrott var den som lyste mest hos Trollhättan. Avgörande 16–15 kom med 30 sekunder kvar, säker straffskytt Emmy Myhrberg som blev stor matchvinnare.
I Huddinge var målvakten Caroline Snöfors mycket bra, extra plus även till Emmy Myhrberg och nämnda Vanessa Binderis och Maya Stål.
Trollhättan bästa var nämnde Signe Karlsson, Alice Dagström, Nathalie Wedel och Stina Vesterlund.